Hottub met bubbels

Dé ultieme wellnesservaring in je eigen tuin? Bij Kwadraat Aqua kennen we de waarde van een rustgevende en natuurlijke omgeving om even te ontsnappen aan de drukte van je dagelijkse leven.

Een hottub met bubbels, jouw oase van ontspanning

We transformeren jouw tuin tot een oase van rust met bijvoorbeeld een zwemvijver, een buitensauna en natuurlijk onze meest geliefde extra: de hottub met bubbels.

Sano logo- final

Een hottub met bubbels of zonder?

Bij Kwadraat Aqua draait alles om persoonlijke voorkeur. Daarom kies je zelf de hottub die het beste bij je past. Kies je voor het rustig genieten van een warm badje zonder bubbels? Of ga je voor een extra laagje ontspanning in een hottub met bubbels? Jij kiest!

51
Hottub

Elektrisch verwarmd of met houtkachel

We geloven in maatwerk. Daarom kan je kiezen uit verschillende opties voor je persoonlijke hottubervaring: een elektrisch verwarmde hottub of een hottub met houtkachel.

  • Elektrische verwarming voor direct comfort en gemak: geniet van een snel opwarmende hottub waarvan je de temperatuur precies kan instellen. Of je nu een dag lang wil ontspannen of juist een verfrissende ochtendduik wil nemen, de elektrische hottub staat altijd voor je klaar.
  • Houtkachel voor een romantische sfeer: laat je omhullen door de warmte van het vuur terwijl je hottub langzaam opwarmt. Dat is meer dan een wellnesservaring. Het is ook op een natuurlijke manier genieten van eenvoudige dingen.
blauw

Je wellnesstuin begint hier

Ontdekken hoe een hottub met bubbels past in jouw tuin? Of je nu kiest voor alleen een hottub of een volledig wellnesservaring, Kwadraat Aqua denkt graag met je mee. We begeleiden je op je reis naar een ongeëvenaarde wellnesservaring in je eigen tuin. We staan voor je klaar om te helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot realisatie. Wil jij genieten van je eigen hottub?