Mini zwemvijvers

Een zwemvijver in een kleine tuin? Wij ontwerpen de city pool of mini zwemvijver die past bij de ruimte die je hebt. Zo’n city pool of mini zwemvijver op maat van jouw tuin is niet alleen ontzettend sfeervol, het geeft ook een enorme boost aan je tuin.

Mini zwemvijver voor kleine tuinen

Heb je niet het formaat tuin waarin je een zwemvijver kwijt kan? Ook in een compacte tuin is een waterpartij mogelijk. Een op maat gemaakte city pool of mini zwemvijver in je tuin zorgt voor een trendy uitstraling en geeft je tuin een flinke impuls. Je kan er verkoeling zoeken op warme dagen en de rest van het jaar geniet je van het rustgevende van water in je eigen tuin. Zie je het al voor je?

Een natuurlijke mini zwemvijver

Een mini zwemvijver is een kleine natuurlijke waterpartij in je tuin. Je gebruikt geen chemicaliën en het water wordt niet gereinigd met chloor. Een mini zwemvijver is dus vriendelijk voor je huid, je huisdieren én de natuur. Door planten toe te voegen, maak je er een gezellig stukje groen van. Zo zorg je voor extra sfeer in je kleine tuin.

5AC16AA1-52D8-48E4-9FFA-3C5348ED0A7F
Mini-zwemvijver

Een doordacht ontwerp

Een mini zwemvijver is een echte upgrade voor je tuin. Maar het is wel belangrijk om na te denken over de locatie én het ontwerp. Een zwemvijver in de volle zon wordt bijvoorbeeld snel te warm. Kies liever een plekje in de tuin waar wat schaduw is. Zo blijft het water koel en kan je er altijd verkoeling zoeken. Ook het ontwerp van je mini zwemvijver én je tuin of terras is belangrijk. Je wil immers optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt en ervoor zorgen dat je vijver naadloos aansluit bij de rest van je buitenruimte.

blauw

Aan de slag

Om een mini zwemvijver te realiseren die past in je tuin, leren we je tuin en je wensen zo goed mogelijk kennen. Daarom komen we graag langs voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan welk concept past bij de ruimte die er is. Van een strakke city pool tot een mini zwemvijver met veel groen. Zo kunnen we maximaal aan je verwachtingen voldoen.