Over ons

Met vele jaren ervaring in renovatie en tuinaanleg zijn we bij Kwadraat Aqua niet aan ons proefstuk toe. We dromen ervan om elke tuin wat groener te maken, letterlijk en figuurlijk.

Zwemvijver aanleggen of een complete wellnesstuin?

Een natuurlijke zwemvijver aanleggen met een tuin errond om het plaatje compleet te maken. Zo heb jij het gevoel dat je op vakantie bent van zodra je in je eigen tuin stapt, terwijl je met zorg omgaat met de natuur. Klinkt dat als fluitende vogeltjes in je oren?

Waarom kiezen voor Kwadraat Aqua?

  • We ademen zwemvijvers. Echt! Naast jouw zwemvijver aanleggen, zijn we voortdurend bezig met bijleren over de do’s en don'ts van zwemvijvers. Zo ben jij zeker van de beste aanpak.
  • Je krijgt geen tientallen onbekende aannemers over de vloer. Tijdens de bespreking, de uitvoering en de oplevering van de werken is zaakvoerder Pieter altijd persoonlijk aanwezig.
  • Alles is bespreekbaar. Zowel bij een zwemvijver aanleggen als bij andere tuinprojecten houden we maximaal rekening met jouw persoonlijke voorkeuren en je budget.
  • Snelle prijsvoorstellen, duidelijke afspraken en punctualiteit zijn gegarandeerd. Een flexibele samenwerking en vertrouwen in elkaar vinden wij erg belangrijk.
  • Duidelijke taal en eerlijk advies zijn ons stokpaardje. We zeggen liever eerlijk waar het op staat dan je iets te verkopen dat niet 100% past bij jouw vraag.
  • Noem ons gerust pietjes-precies. Als we ergens aan beginnen, werken we het ook tot in de puntjes af. Zo kunnen wij en jij trots zijn op ons werk.
68305318358__BE8386FF-8252-4B62-823E-CE321A6FD669
sauna-en-vijver1

De gezichten achter Kwadraat Aqua

Wanneer Pieter en Nathalie praten over hun tuinprojecten, dan voel je dat er iets borrelt. Noem het passie, vakmanschap of gewoonweg goesting om van zoveel mogelijk tuinen een paradijsje te maken. Zelf gaan ze ondertussen al even graag op vakantie in eigen tuin dan naar een exotische bestemming. Want als je thuis tot rust kan komen bij het kabbelende water van je eigen zwemvijver, wat wil je dan nog meer? Misschien een volledig verbouwd huis? Dat kan ook, surf dan snel naar Kwadraat Reno.

blauw

Met kwadraat Aqua aan de slag?

Of we ook van jouw tuin een plaatje kunnen maken? Wil je een zwemvijver aanleggen? Of een complete wellnesstuin? Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We komen graag bij je langs om te kijken of het klikt.