Buitensauna

Met een buitensauna breng je het wellness-gevoel dichter bij huis. Je bent er even weg van alles en je kan ontspannen buiten in het groen.

Een buitensauna: ultieme ontspanning

Een sauna heeft een positief effect op je lichaam en geest. Duik jij graag in de sauna? En droom je van een sauna bij je thuis?

Sano logo- final

Waarom een buitensauna?

  • Vaak is er buiten meer ruimte voor een sauna en moet je geen plaats maken in huis om een plekje te geven aan de sauna.
  • Na je saunabezoek kan je buiten meteen op een natuurlijke manier afkoelen. In de frisse buitenlucht, dankzij een verfrissende buitendouche of met een duik in je zwemvijver.
  • Buiten kan je naast een elektrische saunakachel ook kiezen voor een hout gestookte sauna. De aangename houtgeur en het gezellige houtvuur geven je saunaervaring een extra touch.
  • Met een buitensauna geniet je nog meer van je tuin. In alle seizoenen!
sauna-en-vijver1
sauna

De charme van een barrelsauna

Kwadraat Aqua werkt met barrelsauna’s en dat is niet toevallig. Een barrelsauna is niet alleen een echte eyecatcher, ook de luchtcirculatie is optimaal. Omdat de ‘barrel’ of het vat geen hoeken heeft, kan de lucht goed circuleren. Dat is niet alleen aangenaam, het zorgt ook voor een snellere opwarming van de sauna. De ronde vormen van de barrelsauna passen bovendien op een natuurlijke manier in je tuin.

blauw

Een complete wellnesstuin

Wil jij het totaalplaatje? Kwadraat Aqua maakt voor jou een ontwerp met alle wellnessfaciliteiten waar je van droomt. We zorgen ervoor dat je zwemvijver, buitensauna, hottub, … een prachtig geheel vormen en perfect aansluiten op de rest van de tuin. Bovendien voeren we alle werken zelf uit. Zo garanderen we je complete gemoedsrust. Tijdens de werken én wanneer je kan beginnen genieten van je buitensauna of je complete wellnesstuin. Heb jij het ideale plekje voor je buitensauna al gevonden?