Zwembaden renoveren

Een zwembad is een meerwaarde voor je woning. Het zorgt voor een stukje vakantie bij je thuis. Maar niet wanneer je oude zwembad je meer kopzorgen bezorgt dan plezier. Zwembaden renoveren kan ook door er natuurlijke zwemvijvers van te maken.

Zwembaden renoveren, een boost voor de tuin

We zien het geregeld: een verouderd zwembad in de tuin, waar een familie ooit veel plezier aan beleefde, maar nu een doorn in het oog is geworden. In de huidige toestand heeft niemand er iets aan en het ontsiert de tuin. Wanneer je van het zwembad een natuurlijke zwemvijver maakt, kan je niet alleen opnieuw genieten van een frisse duik. Zwembaden renoveren geeft je tuin ook net dat tikje meer.

Een aanwinst voor je tuin

Maak van je verouderd zwembad een aanwinst voor je tuin door er een natuurlijke zwemvijver van te maken. Een zwemvijver is immers het hele jaar door een rustgevend element in de tuin. En op mooie lente- en zomerdagen geniet je nog altijd van zwemmen in je eigen tuin. Ook kinderen vinden het heerlijk om te ravotten in een zwemvijver en ze kunnen dat doen in water zonder chloor!

IMG_9736
IMG_6578

Zo doen we dat

Kwadraat Aqua heeft veel ervaring met de aanleg van natuurlijke zwemvijvers. Om zwembaden te renoveren tot een natuurlijke zwemvijver zetten we de volgende stappen:

  • Kennismaken: we komen kijken naar je oude zwembad en luisteren naar je verwachtingen
  • Plannen: we maken een plan voor je natuurlijke zwemvijver met je oude zwembad als uitgangspunt
  • Bouwen: we geven je zwembad een make-over met o.a. een nieuwe liner, begroeiing, techniek, … die aansluit bij jouw wensen
  • Genieten: jij neemt een frisse duik in het water in de zomer en geniet van het leven rond je zwemvijver in alle andere seizoenen
blauw

Aan de slag

Benieuwd naar wat mogelijk is voor jouw zwembad?